Kolta Zsófi, Callkötő

www.facebook.com/callkoto

Az ajándék:

  • Egy darab telefonszámos Callkötő
  • Minden indulónak ingyen postakupon a Callkötőre

Az ajándék értéke: 1900 Forint

Szizi Művek

https://szizi.hu

Kézzel festett, kedves és életvidám porcelán étkészletek gyerekeknek, hogy örömmel üljenek asztalhoz a kicsik. Strapabíró, színes darabok mindennapos használatra tervezve. Ne csak az étel, de a tálalás is igényes legyen!

Az ajándék: 1 fő részére 3 darabos étkészlet a webshopban található késztermékek közül, névvel feliratozva.

A nagy odafigyeléssel és szeretettel készített egészséges ételek legméltóbb tálalási módja a névre szóló színes, vidám étkészlet. Aki az alapanyagok tekintetében tudatos vásárló, az nem szeretne műanyagot az asztalon tányérként sem, igaz?

Az ajándék értéke: 8900 Forint

Mosolygó-Marján Erzsébet,
Legyél boldog bioshop

http://legyelboldog.biotermekek.shop/
https://www.facebook.com/marjan.erzsebet/
http://legyelboldog.cafeblog.hu/

Egész életemben a másokon való segítés motivált és irányította a tetteimet. Az egészséges életmód és a természetes megoldások is régóta a mindennapjaim részét képezik. Mikor a gyermekeimnél kiderült, hogy asztmások és az immunrendszerük túl gyenge ahhoz, hogy bírják a strapát az óvodában, bölcsődében, igyekeztem természetes megoldást keresni. Sokáig tartott, de végül megtaláltam. Ezután döntöttem úgy, hogy hivatásszerűen is ezzel szeretnék foglalkozni, és hoztam létre a Legyél boldog! webshopot. Úgy gondolom, ha vegyszermentes, BIO termékekkel, valamint esszenciális illóolajokkal vigyázunk az egészségünkre, boldogabb, teljesebb életet élhetünk.

Az ajándék: 

  • 1 darab 10.000 Forint értékű vásárlási utalvány
  • Minden indulónak 10%-os kedvezménykupon a http://legyelboldog.biotermekek.shop/ oldalon található termékekre.

A vásárlási utalvány beváltható bármely BIO, ÖKO, ECOCERT, VEGAN, KOSHER termékre a http://legyelboldog.biotermekek.shop/ oldalon. Választhatsz kozmetikumok, terápiás készítmények, táplálék-kiegészítők vagy tisztítószerek közül is.

Az ajándék értéke: 10000 Forint

Máth Barbara coach, Inzulinrezisztencia és PCOS Mentor (IRánytű Blog) 

http://mathbarbara.hu

Máth Barbara (Bara) vagyok, Life és Egészség Coach, régi motoros IR-es, PCOS-es, két kislány anyukája és az IRánytű Blog írója. Saját útkeresésem sok évvel ezelőtt, a 4 pillér (Étrend, Sport, Gyógyszer és Lélek) mentén kezdődött. Mára ezekből “csak” az életmód 3 pillére maradt, hiszen a gyógyszereket jó ideje elhagyhattam. Évek óta foglalkozom sorstársak támogatásával. Az önkéntes munkát és blogolást kiegészítve Life Coach-ként és Egészség Coach-ként, Inzulinrezisztencia és PCOS Mentorként segítem a hozzám fordulókat.

Az ajándék: 

  • 3 fő részére 1 alkalom díjmentes on-line konzultáció (60 perc), utána – ha közös munkába kezdünk- az első 2 alkalom 6000 HUF kedvezményes áron
  • A receptes füzetben megjelenő 20 kiválasztott részére az első 3 on-line konzultációt kedvezményes, 6000 HUF/alkalom áron biztosítom

Kismama Életmód Mentorként örömmel kísérem az egészségükért tenni kívánó kismamákat. Informatív és érzelmi támogatást nyújtok a számodra, gyakorlati ötletekkel segítelek a várandósság során, a szülésre készülődve. Számíthatsz rám a kisbabás időszakban felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban is. Inzulinrezisztencia és PCOS Mentorként lehetőség nyílik rá, hogy – lévén magam is érintett, egy a “régi motorosok” közül – a coaching módszerei mellett tudásomat és tapasztalataimat is megosztva nyújtsak támogatást a javulás felé vezető utadon, gyakorlati ötletekkel segítselek életmódod kialakításában.

Az ajándék értéke: 3 x 12000 Forint

Bookuniverse – Childrenbooks for us 

www.bookuniverse.hu

A Bookuniverse az angol Usborne kiadó gyermekkönyveinek hazai forgalmazója. Az Usborne egészen a születéstől kezdve kínál olvasnivalót a gyerekeknek az iskolás kor végéig, vagyis 18 éves korig. A kiadó kínálata rendkívül széles palettán mozog, közel 3000 kiadványról beszélhetünk, amelyek rendkívül igényesek, egyedülállóak és nagyon szerethetőek, nem csupán a gyerekek, de a szülők számára is. A könyvek között megtalálhatóak a babakönyvek, a hangot adó, az ismeretterjesztő, a kreatív, a szótanító jellegű kiadványok, illetve a mesék, történetek, regények is. Ha szeretnétek, ha gyermeketek közelebbi barátságot kötne az angollal, mint idegen nyelvvel, nézzetek szét nálunk, mert ezek a kiadványok hatalmas segítséget jelentenek abban, hogy játékosan megismerkedjetek a nyelvvel, illetve elmélyítsétek a megszerzett tudást! Ha segítségre szorultok akár a kínálat áttekintésében vagy a babaangolozással kapcsolatban, forduljatok hozzánk bizalommal! Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb áron és a leggyorsabban jussanak el minden családhoz ezek a nélkülözhetetlen kiadványok!

Az ajándék: 

  • Egy letörölhető feladatfüzeteket tartalmazó csomag, amelyben az órával lehet megismerkedni, az összeadást, a szorzást és az angol szavak írását lehet gyakorolni.
  • A receptes füzet 20 kiválasztottjának egy-egy angol nyelvű mesekönyvecske.

Nagycsoportos ovisoknak és a kisiskolásoknak készült foglalkoztatócsomag! A csomagban négy darab wipe-clean, vagyis letörölhető és újraírható feladatfüzet található. Nincsen olyan gyerkőc, aki ne rajzolna, írna, számolna, gyakorolna szívesen olyan foglalkoztató füzetben, amelyről egy papírtörlővel le tudja törölni a filc nyomát és bármikor, akárhány alkalommal újra meg tudja oldani a feladatokat. A csomagban található füzetek segítségével az órával lehet megismerkedni, az összeadást, a szorzást és az angol szavak írását lehet gyakorolni.

Az ajándék értéke: 10800 Forint

Herbária Zrt. 

www.herbaria.hu

A Herbária 1949-ben alakult meg, azóta foglalkozik gyógynövény felvásárlással valamint gyógynövény alapú készítmények, gyógyteák, kozmetikumok és élelmiszerek előállításával és forgalmazásával. Társaságunk a magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalata.Termékeink fejlesztésében és gyártásában hangsúlyt fektetünk a népgyógyászati hagyományokra, a cég több mint 60 éves tapasztalatára és nem utolsó sorban a legkorszerűbb kutatási eredményekre. A termékfejlesztés fő iránya a gyógynövényekből álló készítmények körének bővítése valamint egy hungarikum gyógynövény termékkör kialakítása.Szakmai felkészültségünket és tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedő minőségű termékeket állítunk elő. Célunk, hogy termékeink használata támogassa vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.

Az ajándék: Egy fő részére Herbária termékekből álló ajándékcsomag

Bízunk benne, hogy az általunk összeállított ajándékcsomag hozzájárul majd családja egészségéhez! 🙂

Az ajándék értéke: 10000 Forint

Magabiztos szülő 

magabiztosszulo.hu

Angyal Mária Magdolna vagyok. Anyáknak segítek megérteni gyermekeik viselkedését, cselekedeteit és érzelmeit, hogy minden pillanatban tudják mire van szüksége gyermeküknek és hogyan bánjanak vele, így adva a legtöbbet nekik.

Az ajándék: Három fő részére “Alaptermészetek meghatározása” online tanfolyam.

A tanfolyam során az anyák megértik miért olyan fontos tudni gyermekük és igazából önmaguk alaptermészetét, és miért olyan életbevágóan fontos az alaptermészetének megfelelően nevelni gyermeküket. A tanfolyam végére meghatározzák gyermekeik és önmaguk, vagy bárki más alaptermészetét, és tudni fogják az alaptermészetének megfelelően nevelni gyermeküket.

Az ajándék értéke: 3 x 29900 Forint

Harmónia Jógastúdió 

www.harmoniajogastudio.hu

A Harmónia Jógastúdió célja – többek között -, hogy minél több kismamának, anyukának és babának tartson egy olyan teret, ahol bátran kérdezhetnek, ismerkedhetnek, vagy csak legyenek. Szolgáltatásaink között található kismama jóga, szülésfelkészítő foglalkozás, baba-mama jóga, baba-mama tábor. Továbbá kismama klub és anya-kör, melyek látogatása ingyenes.

Az ajándék: Két fő részére 5 alkalmas kismama jóga-, vagy babás jóga-, vagy felnőtt jóga bérlet

Az ajándék értéke: 2 x 6500 Forint

Életfa Országos Egészségőrző Program 

www.eletfaprogram.hu, www.just.hu, www.nahrin.hu

Az Életfa Programot a JNS Hungária Kft. működteti, mely a svájci Just és Nahrin termékek forgalmazásával foglalkozik. Röviden a Just a külső egészséggel (gyógynövényes krémek, illóolajok, természetes kozmetikumok), a Nahrin pedig a belső egészséggel (étrend-kiegészítő készítmények, konyhai termékek) foglalkozik.

Az Életfa Egészségőrző Program 2000-ben alakult meg, azzal a céllal, hogy segítséget adjon az embereknek életminőségük javításában. Az egészséges táplálkozás mellett a programban helyet kap a rendszeres testmozgás, a lelki egészség, a kultúra és a család is.

Célunk az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek teljességével, kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Az ajándék: Két fő részére “Receptek az egészségért szakácskönyv” és 1-1 db menázstartó Nahrin fűszerekkel

Ötletadó szakácskönyv az egészséges táplálkozás gyakorlati megvalósításához. A Nahrin fűszerek különleges kombinációi a gyógy-, fűszernövényeknek és a zöldségeknek. Nemcsak fenséges ízekkel gazdagítják ételeinket, hanem étvágyfokozók, emésztésjavítók, valamint kis nátriumtartalmuknál fogva, só helyett alkalmazva, hozzájárulnak a sófogyasztás csökkentéséhez is.

Az ajándék értéke: 2 x 10000 Forint

Médiatámogatónk