Év tudatosmamija 2018

#évtudatosmamija2018

Ha anyuka vagy, szeretsz főzni, fontosnak tartod, hogy amit készítesz a családodnak, az ne csak finom, hanem egészséges is legyen, és ezt még meg is osztanád velünk, akkor gyere, jelentkezz, és legyél TE az év tudatosmamija!

Keressük a 2018-as év tudatosmamiját!

A verseny célja

A versennyel célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára gyermekkorban, és segítsük az édesanyákat a változatos étrend megvalósításában. Olyan  kreatív, gyermekbarát recepteket keresünk, melyek egészséges alapanyagokból, egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek a rohanó hétköznapokban is, és nem utolsó sorban finomak.

A jelentkezésről

A versenyre olyan anyukák jelentkezhetnek, akiknek van legalább egy 10 év alatti gyermekük, vagy jelenleg épp babát várnak.

A versenyre egészséges alapanyagokból készült recepttel lehet nevezni, amely gyorsan, egyszerűen elkészíthető és gyerekek is fogyaszthatják.

A verseny menete

A versenyre jelentkezni

2018.08.01. 12 órától 2018.10.29. 12 óráig lehet,

a név és e-mail cím megadásával ezen az oldalon. Ezt követően a megadott e-mail címre küldjük el az online kitölthető jelentkezési lapot. A jelentkezés akár válik sikeressé, ha a jelentkező kitölti a jelentkezési lapot, valamint elküld 1 db fényképet az elkészült ételről a kapcsolat@tudatosmami.hu címre. Azok a receptek, melyekhez nem tartozik kép, nem vesznek részt a versenyben. A kitöltött jelentkezési lapnak 2018.10.29. 12 óráig vissza kell érkeznie hozzánk. Az ezután beérkezett receptek már nem vesznek részt a versenyben.

Jelentkezés

A jelentkezési lapokat átnézzük, hogy megfelelnek-e a kiírás feltételeinek, s ezt követően kerülnek fel a www.tudatosmami.hu weboldalra, folyamatosan a jelentkezés sorrendjében.

Minden recepthez készítünk szakmai értékelést, illetve amennyiben szükséges, megírjuk, hogyan lehetne még egészségesebben elkészíteni az ételt. Ezek a recept alatt lesznek majd láthatóak a honlapon.

A szavazásról

Értékelni fogjuk:

  • Közönségszavazás 1., 2., 3. helyezett
  • Szakmai-zsűri által kiválasztott 1., 2., 3. helyezett
  • A receptfüzetbe kiválasztott 20 recept készítőjét
  • Minden induló ajándékot kap

Közönségszavazás:

A receptekre szavazni 2018.11.01. 12 órától 2018.12.01. 12 óráig lehet a recept alatt található „tetszik” gomb megnyomásával. Egy receptre csak egyszer lehet szavazni, de egy ember több receptre is szavazhat. A közönség-díj nyertese az a versenyző, aki a legtöbb szavazatot gyűjti. A második, harmadik helyezett pedig az, aki a második, illetve harmadik legtöbb szavazatot gyűjti.

Szakmai díj:

A zsűri a beérkezett recepteket szakmai szempontok alapján értékeli.

A receptfüzetbe kiválasztott 20 recept készítője:

A szakmai zsűri az egész mezőnyből kiválaszt az első 3 helyezetten kívül még további 17 receptet (tehát összesen 20-at), melyek megjelennek egy online receptfüzetben, letölthető formában. Minden kiválasztott ajándékot kap.

Eredményhirdetés, ajándékok

A nyeremények listáját ezen az oldalon tudod megnézni: https://tudatosmami.hu/ev-tudatosmamija-2018-tamogatoink/

Minden induló ajándékot kap: 

  • Kolta Zsófi, Callkötő: ingyen postakupon a Callkötőre
  • Mosolygó-Marján Erzsébet, Legyél boldog bioshop: 10%-os kedvezménykupon a http://legyelboldog.biotermekek.shop/ oldalon található termékekre

Az eredményeket 2018.12.06.-án a www.tudatosmami.hu weboldalon és a Facebook-oldalon tesszük közzé, az ajándékokat ezt követően postai úton juttatjuk el a nyerteseknek.

Egyéb fontos információk

A jelentkezéssel hozzájárulsz, hogy a recepted megjelenjen weboldalon kívül a Tudatosmami Facebook-oldalán és a Facebook-csoportban, illetve az Instagram oldalon is.

Továbbá hozzájárulsz, hogy amennyiben a zsűri a receptedet kiválasztja (összesen 20 recept), az elkészített étel képét, nevét, a recept összetevőit, és az elkészítés módját beceneveddel megjelentetjük a Tudatosmami weboldalán, Facebook-oldalán és Facebook-csoportban, az Instagram oldalán, valamint egy online letölthető recept-füzetben, egyéb ellenszolgáltatás nélkül.

Amennyiben a nyertesnek a nyereményt felajánló támogató juttatja el a nyereményét, úgy a támogatónak átadásra kerül a nyertes neve és e-mail címe, a kapcsolatfelvétel érdekében. A támogató a nyertes nevét, e-mail címét promóciós célra csak abban az esetben használhatja, amennyiben erre a nyertes előzetes engedélyt adott. A támogató helytelen adatkezeléséért a “Tudatosmami”-weboldal adatkezelőjét semmilyen felelősség nem terheli.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt tudod elolvasni: https://tudatosmami.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/