Házi felvágott, három lépésben. A rettenetes bolti felvágottak helyett
Tisztelet a kivételnek. De tényleg. Sok terméket emberi fogyasztásra alkalmatlannak kellene nyilvánítani.
Itt a házi változat három egyszerű lépésben:
Hozzávalók:
– 60 dkg darált csirkemell
– 2 egész tojás, 200 ml főzőtejszín
– 1 gerezd áttört fokhagyma
– 1 evőkanál liszt
– ízlés szerint só és fűszerek (most kakukkfűvel és majoránnával készült)
Elkészítés:
1. A hozzávalókat összekeverjük.
2. Egy nagyobb folpackot levágunk, belehalmozzuk a húspépet, feltekerjük, mint a rétest és két végét a folpacknak megcsavarjuk.
3. Közben felforralunk egy fazékban vizet (ezt is lehet ízesíteni, de nem muszáj). Ha forr, belerakjuk a folpackos húsrudat és megfőzzük a lében. Nagyjából 1 óra kell neki.
4. Hagyjuk kihűlni, s akkor szép vékonyra tudjuk szeletelni.
Ez biztos, hogy húsból készült, mindenféle melléktermék és adalékanyag nélkül (pontosan ezért, ne várd azt a homogén, rózsaszín szeletet, mint amilyet a boltban veszel…)
Oldalak
Blog
Kincset érő tudás
KAPCSOLAT
Csak magánszemélyeket szolgálok ki.
Biztonságos online fizetés


Tudatosmami
vércukorbarát diétáról terhességi cukorbetegeknek, inzulinrezisztens, cukorbeteg, fogyni vágyó anyukáknak
Hagyjon egy választ
Want to join the discussion?Feel free to contribute!